Ένα υπέροχο κείμενο από την Diane Loomans...Αξίζει να το διαβάσετε!Αν είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω το παιδί μου από την αρχή:

θα φρόντιζα να χτίσω πρώτα την αυτοεκτίμησή του και μετά θα φρόντιζα για το σπίτι! Θα χρησιμοποιούσα τα δάχτυλά μου για να ζωγραφίζω κι όχι για να μαλώνω! Θα το διόρθωνα λιγότερο
και θα συνδεόμουν μαζί του περισσότερο!

Θα έπαιρνα τα μάτια μου από το ρολόι και θα κοίταζα περισσότερο το ίδιο το παιδί μου. Θα φρόντιζα να λέω «εγώ ξέρω» λιγότερο και να νοιάζομαι περισσότερο! Θα έκανα μαζί του πιο πολλές βόλτες
και θα πετούσα περισσότερους χαρταετούς!

Θα σταματούσα να προσποιούμαι τη σοβαρή και θα έπαιρνα πιο σοβαρά το παιχνίδι! Θα έτρεχα σε περισσότερους αγρούς και θα κοίταζα πιο πολύ τα αστέρια τη νύχτα! Θ΄ αγκάλιαζα περισσότερο και θα αποτραβιόμουν λιγότερο! Θα μπορούσα να δω την ομορφιά της βελανιδιάς με αφορμή ένα μικρό βελανίδι!

Θα ήμουν λιγότερο άκαμπτη και περισσότερο υποστηρικτική! Θα του άθαινα λιγότερα για την αγάπη της δύναμης και περισσότερα για τη δύναμη της αγάπης!!

Αποκτήστε το βιβλίο μου "Αποκτήστε το βιβλίο μου "Ανορεκτικά Όνειρα" στέλνοντας μου απλά ένα μήνυμα στη σελίδα μου στο Facebook!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γονείς! Ακούστε αυτό το τραγουδάκι μέχρι το τέλος...

Λίγο θα πέφτεις μα θα σηκώνεσαι...

Οι φωνές των γονιών δεν πρέπει να καλύπτουν τις φωνές των παιδιών...