Μαμά!Μαμά!

Θέλω να μ'αγαπάς και να μου το δείχνεις!
Να μην μου φωνάζεις! Να μην φωνάζεις ούτε με τον μπαμπά μου! Να μου δίνεις χρόνο να μαθαίνω ακόμα και τις φορές που δυσκολεύομαι!

Να μην με κρίνεις για όσα δεν καταφέρνω με την πρώτη! Να μην με γεμίζεις με δικές σου φοβίες, γιατί μεγαλώνοντας θα κουβαλάω τις δικές μου, αλλά και τις δικές σου μαζί και θα είναι αφόρητο!

Να μ' αγκαλιάζεις πιο συχνά για να μου φεύγουν οι ανασφάλειες! Να μου δίνεις θάρρος εκεί που φοβάμαι! Να μη με τιμωρείς αλλά να μου εξηγείς! Να μου λες πως είσαι περήφανη για μένα, ακόμα και αν δεν το πιστεύεις, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσω να γίνω καλύτερη!

Μαμά!

Θέλω να σε βλέπω χαρούμενη γιατί όταν είσαι θλιμμένη νομίζω πως φταίω εγώ! Θέλω να μην μαλώνεις με τον μπαμπά, γιατί πάλι νομίζω πως φταίω εγώ!

Να μου μαθαίνεις να μην φοβάμαι το σκοτάδι και όχι να μου κλείνεις τα φώτα για τιμωρία. Μαμά έχει δράκους στο σκοτάδι και όταν μεγαλώσω θα συνεχίσω να τους φοβάμαι...

Να με ηρεμείς όταν χτυπάω και όχι να μου φωνάζεις, γιατί μεγαλώνοντας σε κάθε χτύπημα θα παθαίνω πανικό!

Δεν θέλω να μου λείπεις, γιατί η απουσία σου με γεμίζει με άγχος... Δεν θέλω να μου λες πως φταίω, γιατί η ενοχή είναι βαρύ συναίσθημα!

Μαμά...

Ξέρω πως δεν φανταζόσουν το πόσο δύσκολο θα ήταν να με μεγαλώσεις, αλλά κρατάς την εξέλιξή μου στα χέρια σου... Αν μου δώσεις όμορφα πράγματα, θα μπορέσω να συνεχίσω την ομορφιά τους... Την ομορφιά σου!

Αν όχι, φοβάμαι πως μια ζωή θα υποφέρω κι εγώ αλλά και οι γύρω μου... Και αυτό θα είναι η φυλακή μου μαμά...

#ΑνορεκτικάΌνειρα #ΚίκκαΟυζουνίδου


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γονείς! Ακούστε αυτό το τραγουδάκι μέχρι το τέλος...

Λίγο θα πέφτεις μα θα σηκώνεσαι...

Να αγαπάτε τις συντρόφους σας και έτσι πάντα θα υπάρχει ισορροπία στο σπιτικό σας!